Personvern og sikkerhet

Dataene dine er sikre! Les her hvordan vi overvåker disse dataene for å garantere personvernet ditt, slik at du trygt kan bruke systemene våre.

Hvorfor lagrer vi data?
Du kan bruke nettstedet vårt til å søke etter og kommunisere med andre basert på en spesifikk forespørsel. For eksempel: du ønsker husholdningshjelp i Amsterdam. Etter at du har fullført registreringen, lagrer vi litt informasjon slik at vi kan hjelpe deg ordentlig. Våre systemer registrerer forespørselen din og, basert på denne forespørselen, ser etter andre som oppfyller det du leter etter, basert på de lagrede dataene. Vi må også kunne kontakte deg igjen og foreta innbetalinger på dine vegne, så vi trenger kontaktinformasjonen din. Alle dataene vi oppbevarer er nødvendige for å kunne levere den tjenesten du ønsker. Dataene brukes bare til dine forespørsler og til ingen andre formål.
Hvilke data er offentlige?
I det øyeblikket du oppretter en annonse, kan andre besøkende finne den etter et målrettet søk. Vi viser aldri adressen og kontaktinformasjonen din.
Hvilke data lagrer vi?
Navn og adresseopplysninger. Kontaktinformasjon som e-post, sosiale medier og telefonnummer. Og all kommunikasjon gjennom og med systemet vårt.
Hva skjer med dataene mine hvis jeg suspenderer kontoen min?
Dataene dine lagres ganske enkelt når du vil gjøre kontoen aktiv igjen. Annonsen din vil bli fjernet fra nettstedet vårt. Det eneste andre vil fortsette å se er samtalene du har hatt med dem.
Hva fortsetter å være mitt i systemet når jeg lukker kontoen min?
Når en konto lukkes, forblir all tidligere kommunikasjon tilgjengelig for de andre. Alle andre data blir overskrevet og kan ikke leses eller gjenopprettes etterpå.
Hvem andre har tilgang til dataene mine?
For tjenesteleverandørene lager vi en webside som kan sees av besøkende på nettstedet. Når du oppretter siden, bestemmer du hvilke data som vises og hva innholdet er. Etter at du har deaktivert eller lukket kontoen din, vil vi ikke lenger vise denne informasjonen. Det er mulig at søkemotorer som Google, Yahoo og Bing fortsatt har kopier av disse sidene. Besøk nettstedene til disse søkemotorene for å finne ut hvordan du sletter dataene der. I tillegg kan alle brukere av systemene våre kopiere de offentlige dataene du har presentert. Bedriftene vi bruker for å sende e-post og tekstmeldinger mottar e-postadressen og telefonnummeret og innholdet i meldingen som blir sendt til deg.
Er du trygg?
Vi gjør vårt beste for å være så trygge som mulig. Vi gjør dette ved å nøye vurdere hvem som kan se hvilke data og når. Bruke velprøvde metoder for å jobbe med programvare og data. Ved å være oppdatert og ikke gå glipp av sikkerhetsoppdateringer. Ved bare å jobbe med kryptert informasjon og få våre nettsteder automatisk sjekket daglig for sikkerhet.
Spørsmål eller kommentarer?
Kontakt oss med spørsmål eller kommentarer om driften av systemet og bruken av dataene dine.
Finn din hjelp